ISPORUKA ROBE / DOSTAVA

Za narudžbe robe u vrijednosti do 1.000,00 kn, naručenu robu Kupac preuzima osobno ili se troškovi dostave robe naplaćuju po stvarnim troškovima službe koja vrši dostavu (HP ili neka druga dostavna služba).

Za narudžbe robe u vrijednosti preko 1.000,00 kn troškovi dostave se ne naplaćuju, ako je Kupac na području sjedišta prodavatelja MODEL-EDUCA d.o.o.

Troškove dostave van sjedišta prodavatelja MODEL-EDUCA d.o.o. zaračunavamo po stvarnim troškovima dostavne službe.

Troškovi dostave mogu biti i dogovoreni, ovisno o sadržaju, mjestu dostave i određuju se prilikom ugovaranju posla ili isporuke robe.

Naručena roba dostavlja se do ulaza u objekt korisnika.

Roba se dostavlja na području Hrvatske koje pokriva HP ili druga dostavna služba.

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

Ostali uvjeti dostave:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Kupac može odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Naknadne prijave manjka ili oštećenosti robe nećemo uzeti u obzir.